Niveau:

 

 

HYROX WORKOUT

Is HYROX iets voor jou? Of wil jij kennismaken met de aspecten van deze fitness race zoals conditie, functionele training en kracht?

Kom dan lekker meedoen met de wekelijkse HYROX workout op de maandag om 17.00 uur!

Deze workout helpt je bij de voorbereiding op een Hyrox-evenement of om je algemene fitheid een boost te geven! Tijdens

Niveau: Intensief

BoksFit is voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar. Het is een intensieve cardio/kracht workout, voor ieder niveau, met inspiratie en techniek vanuit het boksen. BoksFit is de ideale groepsles wanneer je aan je conditie wilt werken of een paar kilo wilt afvallen. Na afloop verlaat je de les vol nieuwe energie!

Waarom BoksFit:

stressverlagend, betere conditie, je verbrandt veel calorieën, v
Niveau:

Heb je een specifiek doel maar lukt het je maar niet om dat doel te bereiken? Wil je bijvoorbeeld afvallen, een betere conditie krijgen of op een veilige manier van je blessure herstellen? Dan is Personal Training iets voor jou!

Niveau: kracht uithoudingsvermogen

Body Pump is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor uw hele lichaam.

Niveau: Intensief

Een gecombineerde les waarin je werkt aan je conditie en spierversterkende oefeningen krijgt voor heel het lichaam.

Niveau: Intensief

Circuit is een doeltreffende training voor het gehele lichaam.

Niveau: Go with the Flow

Body Balance is een 1 uur durende groepsles op muziek met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Niveau: Lekker doorwerken
Onder begeleiding van een enthousiaste instructeur wordt er gewerkt aan conditie, kracht, balans en coördinatie. Maar natuurlijk staat plezier voorop!
Niveau: heel toegankelijk

Jeugdfitness is een gevarieerd programma voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar waarin lenigheid, uithoudingsvermogen en spierversterking aan bod komen.

Niveau: Pittig

GRIT Strength zal je tot het uiterste pushen en verder!

Niveau: Gemiddeld

Yoga/Pilates is een dynamische en krachtige les. Yoga/Pilates maakt je fitter, energieker, soepeler , kalmer en bewuster van je lichaam.

Niveau: Makkelijk

Op een plezierige, verantwoorde en ontspannen manier werken aan je fitheid en vitaliteit, dat is Fit & Vitaal!

Niveau: Makkelijk

Wil je graag werken aan een gezondere leefstijl, je conditie, afvallen of juist meer spieropbouw? Bij Richard Proost Sport krijg je persoonlijke begeleiding om jouw doelstellingen te realiseren.

Niveau: heel toegankelijk
Tijdens een Zumba les worden dansen als cumbia, merenque, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics, waardoor een leuke intervalroutine ontstaat die gemakkelijk te volgen is.
Niveau: werken met choreografie, intensief
Een step workout is vanwege het hoge calorieverbruik, de verschillende bewegingen en vele herhalingen op meeslepende en energieke muziek, de manier om in shape te komen.
Niveau: Pittig
Een waanzinnige workout op motiverende muziek. Iedereen die kan fietsen kan hieraan meedoen, geschikt voor jong en oud! Goed voor de conditie en vetverbranding.
Niveau: voor iedereen toegankelijk, intensief

Outdoor training is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht.

Niveau: voor iedereen toegankelijk
Suppen is een total body workout. Tijdens het suppen train je alle lichamelijke functies zoals kracht, conditie, balans en coördinatie.