Fitness:

Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Fitness kent meerdere categorieën. Cardiotraining is het creëren van uithoudingsvermogen, krachttraining helpt je bij het opbouwen van spiermassa en functioneel training vergroot je uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Fitness is voor iedereen, jong en oud, of je conditie wilt verbeteren, af wilt vallen of aan het revalideren bent na een nieuwe knie of heup. In de fitnessruimte werk je met onze Nautilus apparatuur en alle losse dumbells, sandbags, TRX. battleropes e.d., aan de toename van spierkracht en spiermassa en aan de verbetering van je krachtuithoudingsvermogen. Eventueel door middel van een persoonlijk trainingsschema.

Cardiofitness:

Door middel van computergestuurde apparatuur, zoals fietsen, loopbanden, crosstrainers, steppers, roeimachines, wave en summit trainer kan je lekker aan je conditie werken. Zeer geschikt om af te vallen (vetverbranding).

(Cardio)fitness geniet een grote populariteit en dat is niet voor niets. Cardiofitness heeft namelijk veel voordelen ten opzichte van andere beweegactiviteiten. Zo kun je alle dagen per week terecht op momenten die jou uitkomen. Je werkt volgens een persoonlijk oefenprogramma en doet daarbij alleen dingen die jij leuk of belangrijk vindt. Onze fitnesszaal is zeer uitgebreid en ingericht in zones waardoor een overzichtelijk geheel ontstaat en dat is een garantie voor voldoende variatie en trainingsplezier. De fitnesszaal is in de morgen en avond bemand door kundige fitnesstrainers, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Cardiofitness is ook prima te combineren met groepslessen.

Waarom  fitness goed voor je is:

-fitter en strakker worden
-overgewicht reduceren of voorkomen
-mentaal sterker worden
-krachtiger worden
-ontspanning
-gezelligheid
-blessurepreventie
-botdichtheid verbeteren

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te gaan bewegen, daarom bieden wij diverse begeleidingsmogelijkheden. Het is namelijk van belang dat je de begeleiding kiest die bij jou past.

 

Ervaar het zelf en probeer een proefles!

(Cardio)Fitness
Locatie:Fitnesszaal
Type:Cardio, kracht, coördinatie