De Yoga/Pilates les is een dynamische, krachtige les.

Verschillende aspecten van Yoga en Pilates komen in deze les aan bod.Samen met ademhalingstechnieken zorgt deze les voor een afwisseling tussen inspanning en ontspanning. De pilates oefeningen zijn vooral gericht op een sterke core (buik-en rugspieren) een goede houding en coördinatie. Yoga/Pilates maakt je fitter, energieker, soepeler, kalmer en bewuster van je lichaam en geest.

Is Yoga/Pilates iets voor mij?

Yoga/Pilates is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga/Pilates je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Yoga/Pilates je daar zeker bij.

Hoe ziet een Yoga/Pilates les eruit?

De stem van de instructeur en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yoga-en pilates oefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

 

Ervaar het zelf en probeer een proefles!

Yoga/Pilates
Duur:60 minuten
Locatie:groepslessenzaal
Type:Mind & Body, kracht, coördinatie
Aantal:20 personen