Outdoor Bootcamp is een intensieve full-body workout. Intervaltraining, kracht- en uithoudingsoefeningen, circuittraining, hardlopen en dat altijd buiten, in de frisse lucht. Bij de outdoor trainingen ligt de focus op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en behendigheid. De training vindt plaats op wisselende locaties en is geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Iedere training is anders.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manieren van trainen, de diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.
Daarnaast trainen we in altijd in de buitenlucht. Meer zuurstof zorgt niet alleen voor sneller resultaat, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel.

Ervaar het zelf en probeer een proefles!

Outdoor Bootcamp
Duur:60 minuten
Locatie:Outside
Type:Cardio, kracht, coördinatie
Aantal:20 personen