Ashtanga Yoga is een krachtige dynamische vorm van yoga. Door gebruik te maken van ademhalingstechnieken in combinatie met dynamische oefenpatronen ontwikkel je conditie, kracht en souplesse.
Ashtanga Yoga is ontspannen inspannend en geschikt voor iedereen die wil bewegen en van een uitdaging houdt.
Ashtanga Yoga maakt je fitter, energieker, soepeler , kalmer en bewuster van je lichaam. Daar waar yoga vaak gezien wordt als rustig en zweverig is Ashtanga Yoga meer zweterig dan zweverig!

Is Ashtanga Yoga iets voor mij?

Ashtanga Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Ashtanga Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Ashtanga Yoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een Ashtanga Yoga les eruit?

De stem van de instructeur en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Ashtanga Yoga
Duur:60 minuten
Locatie:groepslessenzaal
Type:Mind & Body, kracht, coördinatie
Aantal:20 personen