NL Actief gaat van 9 t/m 14 april campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Wij steunen die campagne door er dagelijks via onze FB pagina en website aandacht aan te besteden.

Nl Actief is een branchevereninging van de erkende en ondernemende sport-en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die er bij zijn aangesloten sporten zo’n 2,5 miljoen mensen. Daarmee is het de grootste sportorganisatie van Nederland.

NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. Centra die zijn aangesloten bij NL Actief staan voor verantwoord en veilig sporten in een hygi├źnische omgeving. Wij voldoen aan de wet- en regelgeving en hanteren consumentvriendelijke voorwaarden.

Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten en hun doelen behalen.